2015 - 2016

2015 - 2016

ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2015 - 2016

ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2015 - 2016

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ : AΛΣΟΥΠΟΛΗ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ 0-1

Νίκη για την ομάδα του Φωστήρα. Νίκη που εκτός από τους τρείς βαθμούς της νίκης ήταν και τόνωση ηθικού μετά απο πολύ καιρό. Ο Φωστήρας ξεκίνησε δυνατά αλλά λόγω τραυματισμού του μικρού ΚΟΒΑΛΣΚΙ έπαιξε το πρώτο ημίχρονο με 10 παίκτες ( δεν υπήρχε άλλος ‘μικρός’ για αλλαγή).
Η είσοδος του Δημάκη στο Β’ ημίχρονο έδωσε άλλο αέρα στον Φωστήρα. Κατάφερε να προηγηθεί με τον Δημάκη και πίεσε πολλές φορές για περισσότερα γκόλ. Η ομάδα της Αλσούπολης πίεσε στό τέλος για να ισοφαρίσει αλλά η λήξη του αγώνα βρηκε νικήτρια την ομάδα του Φωστήρα

ΦΩΣΤΗΡΑΣ:ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΦΑΡΟΣ-ΣΑΧΟΥ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΗΤΣΕΛΟΣ-ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΣΙΑΣΟΣ (64' ΑΣΩΝΙΤΗΣ Ν.)-ΚΟΒΑΛΣΚΙ (46' ΔΗΜΑΚΗΣ)-ΖΗΜΟΣ-ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ (79' ΠΟΛΙΤΗΣ)-ΚΑΠΕΛΑΚΗΣ











Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ : ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΑΤΤΑΛΟΣ 0-0

Η ομάδα του Φωστήρα έπαιξε καλά απέναντι στην ομάδα του Ατταλου αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς τησ νίκης. Ο Ατταλος ήταν μια δυνατή ομάδα αλλά σε καμμία φάση δεν απείλησε τον Φωστήρα ο οποίος από την άλλη πλευρά έχασε αρκετα γκόλ.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΦΑΡΟΣ-ΣΑΧΟΥ (62'ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ)-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΗΤΣΕΛΟΣ-ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΣΙΑΣΟΣ-ΚΟΒΑΛΣΚΙ (46' ΑΣΩΝΙΤΗΣ Ν.)-ΖΗΜΟΖ-ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ-ΚΑΠΕΛΑΚΗΣ







ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ : ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2




Το τμήμα της Ακαδημίας 2 έχασε απο την ομάδα του ΒΥΡΩΝΑ με σκόρ 5-1 αν και προηγήθηκε με 1-0. Στην ομάδα υπήρχαν πολλές απουσίες και μόνο 8 αθλητές ήλθαν στον αγώνα.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΚΥΠΕΛΟ : ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ 0-0 ( στα πέναλτυ 4-5)


Ο Φωστήρας πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλου ΕΠΣΑ αφού νίκησε στα πέναλτυ (4-5) την ομάδα του Αστέρα Ζωγράφου. Ηταν ενα καλό παιχνίδι όπου ο Φωστήρας έπαιξε ...... όπως ξέρει ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Αν και χάθηκαν ευκαιρίες να προηγηθεί ο Φωστήρας, τόσο ο αγώνας όσο και η παράταση έληξαν χωρίς τέρματα και ο νικητής βγήκε απο την διαδικασία των πέναλτι.
Μορφή του αγώνα ο Αρης Χατζηδημητράκης που επέκρουσε δύο πέναλτι.

Για την ιστορία τα πέναλτι χτύπησαν: ΣΙΑΣΟΣ ✔ - ΑΣΩΝΙΤΗΣ ✔ ΚΑΠΕΛΑΚΗΣ ✔- ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ✖ - ΜΗΤΣΕΛΟΣ ✔ - ΣΑΧΟΥ✔


ΦΩΣΤΗΡΑΣ: ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ-ΦΑΡΟΣ-ΣΑΧΟΥ-ΜΗΤΣΕΛΟΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΒΑΛΣΚΙ (ΖΗΜΟΣ)-ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ-ΣΙΑΣΟΣ-ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ (ΑΣΩΝΙΤΗΣ)-ΚΑΠΕΛΑΚΗΣ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ... (?)



ΚΑΛΑΜΑΚΙ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ 3-0






Χ Ω Ρ Ι Σ Λ Ο Γ Ι Α ......

ΦΩΣΤΗΡΑΣ:ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ-ΦΑΡΟΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΨΩΜΑΣ-ΑΣΩΝΙΤΗΣ-ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ-ΚΑΠΕΛΑΚΗΣ-ΣΙΑΣΟΣ-ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΑΧΟΥ) -ΖΗΜΟΣ (ΔΗΜΑΚΗΣ) -ΚΟΒΑΛΣΚΙ (ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ)

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ‘ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β’’ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΙΚΑΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 8-9/ 10 / 2011.

PRO JUNIOR = PEΠΟ
JUNIOR = ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-0
ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ = ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2-7
ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ Α. [4 ΓΚΟΛ] - ΠΑΠΙΝΓΚΟΥ Γ. [1] - ΚΟΥΤΟΥΦΑΡΗΣ Λ [1] - ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Γ.[1]
ΠΑΙΔΙΚΟ = ΤΡΑΧΩΝΕΣ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ 0-4
ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗ Π.(3)ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ Β.(1)

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ( 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Νεοπεντελικός -Κολωνος 0-1
ΓΣ Αργυρούπολης - Μαρουσι 3-0
Ελπίδα Αγίων Αναργύρων - Αλσουπολη 4-2
Κεραυνός Πετρούπολης- Ατταλος 1-2
Παπάγος- Καλαμακι 0-1
Φωστήρας Ηλιούπολης- Τολμη Περιστεριου 3-3
Διαγόρας Αιγάλεω - Θριαμβος Αθηνων 3-0
Υμηττός- Πανιωνιος Καισαριανης 1-1

ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ κ. ΚΩΤΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ.

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο κ. ΛΟΥΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ κ. ΛΟΥΚΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ : ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΤΟΛΜΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 3-3







ΣΕ ΘΡΙΛΕΡ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 3-3 ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ 'ΤΥΧΕΡΟ' ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΟ 92' ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ 'ΑΤΥΧΗ' ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ !!!!

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0 ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΟΙ.

ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ .... ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ. ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΑ Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Α !!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ 1-0 ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ 2-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΜΑ. ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗΣ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ 92' Ο ΔΗΜΑΚΗΣ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ-ΦΑΡΟΣ-ΨΩΜΑΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ- ΑΣΩΝΙΤΗΣ Ν.-ΚΑΠΕΛΑΚΗΣ (ΔΗΜΑΚΗΣ)- ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ-ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΜΗΤΣΕΛΟΣ)-ΣΙΑΣΟΣ-ΖΗΜΟΣ-ΚΟΒΑΛΣΚΙ (ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ)

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΚΥΠΕΛΟ: ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ 0-1

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΠΣΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ. ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 0-1. ΤΟ ΣΚΟΡ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΖΗΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΣΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΔΑΚΗ.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ-ΦΑΡΟΣ-ΑΣΩΝΙΤΗΣ Ν.-ΨΩΜΑΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ-ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ (87' ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ)-ΚΑΠΕΛΑΚΗΣ-ΖΗΜΟΣ-ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ (75' ΜΕΡΤΖΙΩΤΗΣ)-ΚΟΒΑΛΣΚΙ (56' ΣΙΑΣΟΣ)

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.-ΦΩΣΤΗΡΑΣ 0-0






ΛΕΥΚΗ ΙΣΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ:

1. H ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΖΕ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 'ΜΙΚΡΟΥ΄ ΚΟΡΡΑ. ΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ (!!!!!)

2. Η ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ( ΨΩΜΑΣ-ΖΗΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΗΣ κ.ά)

3. Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.

ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.....

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: NDJOH-ΦΑΡΟΣ-ΨΩΜΑΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΣΩΝΙΤΗΣ-ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΑΧΟΥ)-ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ-ΠΟΛΙΤΗΣ (ΜΕΡΤΖΙΩΤΗΣ)-ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ-ΖΗΜΟΣ-ΚΟΡΡΑΣ (ΚΑΠΕΛΑΚΗΣ)