2015 - 2016

2015 - 2016

ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2015 - 2016

ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2015 - 2016

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΑΚΑΔΗΜΟΣ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2-0 (Πρωτάθλημα)

Έχασε ο Φωστήρας από την ομάδα του Ακάδημου με σκόρ 2-0. Σε κακή ημέρα οι παίκτες δεν μπορεσαν να πιάσουν 'καλό ' παιχνίδι και έχασαν δίκαια απο την ομάδα του Ακάδημου που μπήκε για να κερδίσει και παίζοντας δυνατά το κατάφερε.
Ένα γρήγορο γκόλ στα πρώτα λεπτά (2') του αγώνα αποσυντόνισε τους παίκτες που παρά τις προσπάθειες δεν κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: ΝDΟΝΙ - ΦΑΡΟΣ - ΑΣΩΝΙΤΗΣ - ΨΩΜΑΣ - ΔΡΟΣΟΣ - ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ  (57' ΒΟΥΛΤΣΙΔΗΣ) - ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ  (76' ΠΕΡΩΝΗΣ) - ΦΑΡΜΑΚΗΣ - ΜΠΙΤΣΑΝΗΣ - ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ - ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 
 






 







 

 




Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2-0 (Πρωτάθλημα)

Με γκόλ του Φάρου (47') και του Καρβούνη (68') ο Φωστήρας νίκησε την ομάδα του Ηφαίστου με σκόρ 2-0. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τον Ήφαοστο να είναι απειλητικός στο πρώτο ημίχρονο και τον Φωστήρα με προβλήματα κέντρου να αμύνετε και να κρατάει το μηδέν μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Φωστήρας ανάβασε ρυθμούς και πίεσε με αποτέλεσμα να αλλάξει τελείως η μορφή του αγώνα.
Πολύ καλή η ομάδα του Ηφαίστου κυρίως από το κέντρο και μπροστά αλλά είχε αμυντικά προβλήματα που αξιοποίησαν οι παίκτες του κ. Μηλιά και πήραν την πολύτιμη νίκη.

Σε πολή καλή ημέρα ο τερματοφύλακας NDONI  ο οποίος σε 2-3 περιπτώσεις έκανε φοβερές αποκρούσεις.
Άριστη η διαιτησία του κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΡΓΥΡΟΣ - ΓΟΥΝΑΡΗΣ)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: NDONI - ΦΑΡΟΣ - ΑΣΩΝΙΤΗΣ Β.- ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ (80' ΨΩΜΑΣ) - ΒΟΥΛΤΣΙΔΗΣ (70' ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ) - ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ - ΔΡΟΣΟΣ - ΦΑΡΜΑΚΗΣ - ΜΠΙΤΣΑΝΗΣ (90' ΜΗΛΙΑΣ) - ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ - ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ





 



 





Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ 0 - 0 (Πρωτάθλημα)

Ισόπλαλο χωρίς τέρματα έλειξε το παιχνίδι του ΑθηναΪκού με τον Φωστήρα. Ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερα δύσκολο λογω του κακού αγωνιστικού χώρο και ταυτόχρονα πολύ δυνατό διότι η ομάδα του Αθηναϊκου ήθελε τους βαθμούς της νίκης για να φύγει από την ζώνη του υποβιβασμού.
Οι παίκτες του  Φωστήρα 'ομως  πάλεψαν γερά και έδειξαν ότι παίζουν για την Ομάδα παρά τα διάφορα που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ..........

Στον αγωνιστικό τομέα ήταν ένα παιχνίδι κέντρου με την ομάδα του Αθηναϊκού να έχει μία μικρή υπεροχή χωρίς όμως να δημιουργήσει κίνδυνο στον Φωστήρα.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Φωτόπουλου (Δεληθοδωρής- Τσιλιπάνος)


ΦΩΣΤΗΡΑΣ : ΓΑΓΑΝΗΣ (92' τραυμ. ΝDONI) - ΦΑΡΟΣ - ΑΣΩΝΙΤΗΣ - ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ - ΠΕΡΩΝΗΣ - ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ (59' ΒΟΥΛΤΣΙΔΗΣ) - ΔΡΟΣΟΣ (79' ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ) - ΦΑΡΜΑΚΗΣ - ΜΠΙΤΣΑΝΗΣ - ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ - ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ