2015 - 2016

2015 - 2016

ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2015 - 2016

ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2015 - 2016

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ : ΕΛΠΙΔΑ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-1

Ίσως είναι η μοναδική φορά που τελειώνοντας ο αγώνας με την ομάδα της Ελπίδας οι παίκτες ήταν ΤΟΣΟ απογοητευμένοι που με λάθος αποφάσεις της διαιτησίας έχασαν τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έπαιξαν αναγνωριστικό ποδόσφαιρο με την ομάδα της Ελπίδας να πιέζει χωρίς αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση άλλαξε με τον Φωστήρα να ανεβάζει ρυθμούς και την ομάδα της Ελπίδας να μην μπορεί να βρεί λύσεις.
Οι παίκτες του Φωστήρα διαμαρτυρήθηκαν έντονα όταν ο  Α' βοηθός ακύρωσε κανονικότατο γκόλ σε διπλό σούτ του Μπουφίδη, το πρώτο σούτ βρήκε το δοκάρι.
Στο 51' λεπτό ο Καρβούνης με απ' ευθείας χτύπημα φάουλ έκανε το 0-1. Ο Φωστήρας, πολύ καλύτερος της Ελπίδας πίεζε συνέχεια και για άλλο γκόλ αλλά σε μία αντεπίθεση ο Β' επόπτης είδε πέναλτυ και το σκόρ έγινε 1-1 που ήταν και το τελικό.
Με πολύ πάθος και όρεξη οι παίκτες του Φωστήρα ικανοποίησαν με την αποδοσή τους.
Ο διαιτητής - σαν έμπειρος θα μπορούσε να πάρει επάνω του τις αποφάσεις που άλλαξαν εικόνα του παιχνιδιού..

ΦΩΣΤΗΡΑΣ:ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ (63' ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ) - ΑΣΩΝΙΤΗΣ Ν. (87' ΔΗΜΑΚΗΣ Λ.)-ΑΣΩΝΙΤΗΣ Β. - ΦΑΡΜΑΚΗΣ - ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ - ΤΣΑΒΑΛΙΑΣ ( 55' ΧΑΤΖΗΣ) - ΜΠΟΥΦΙΔΗΣ - ΜΠΙΤΣΑΝΗΣ - ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ - ΔΗΜΑΚΗΣ Α.

 


 
 

 







Κρακοβίρης - Τσολακίδης - Καραγιαννίδης