2015 - 2016

2015 - 2016

ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2015 - 2016

ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2015 - 2016

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ : ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 2-1

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Φωστήρας πήρε μία δύσκολη νίκη από την πολύ καλή ομάδα του Πανιώνιου Καισαριανής.

Όλοι οι παίκτες έπαιξαν δυνατά και με πάθος. Έδειξαν ότι ήθελαν την νίκη και το κατάφεραν. Ο Φωστήρας ήταν καλύτερος και κατάφερε να προηγηθεί στο Α' ημίχρονο με φοβερό σουτ του Σιάσου μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Στό δεύτερο ημίχρονο ο Φωστήρας συνέχισε να πιέζει αλλά ο Πανιώνιος κατάφερε να ισοφαρίσει μετά από λάθος του τερματοφύλακα που του έφυγε η μπάλα από τα χέρια.
Οι παίκτες του Πανιωνίου άρχισαν να πιέζουν και προσπάθησαν να εκμεταλευθούν την σύγχιση των παικτών του Φωστήρα αλλά το γκόλ του Δημάκη στό 20' του Β' ημιχρόνου 'ξυπνησε' και πάλι τους παίκτες οι οποίοι τα έδωσαν ΟΛΑ για να κρατήσουν την νίκη.

Μορφές τού αγώνα :
- O Φώτης Κάρος ο οποίος έχει μεγάλη ευθύνη για ντο γκόλ ΑΛΛΑ και η ΔΙΠΛΗ φανταστική απόκρουση που έκανε στο τέλος του αγώνα και κράτησε την νίκη !!!!
- Ο Γιώργος Γιαννακόπουλος που αφού έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα ΚΑΤΑΦΕΡΕ σε κενό τέρμα να μην πετύχει γκόλ

Και σε αυτό τον αγώνα χάσαμε παίκτη - ΔΗΜΑΚΗΣ - με κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) για διαμαρτυρία.

Με αρκετά λάθη η διαιτησία του κ. Τάση ( ΚΕΦΑΛΑΣ - ΚΟΣΜΑΣ)

ΚΑΡΟΣ-ΦΑΡΟΣ-ΑΣΩΝΙΤΗΣ Ν.-ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ-ΑΣΩΝΙΤΗΣ Β.-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΙΑΣΟΣ (86' ΨΩΜΑΣ) -ΚΟΡΡΑΣ (49' ΖΗΜΟΣ)-ΔΗΜΑΚΗΣ-ΜΕΡΤΖΙΩΤΗΣ (70' ΣΑΧΟΥ)-ΠΟΛΙΤΗΣ