2015 - 2016

2015 - 2016

ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2015 - 2016

ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2015 - 2016

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ : ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΕΛΠΙΔΑ 0-1

Ήττα και πάλι για τον Φωστήρα στο γηπεδό του. Πέμπτη αγωνιστική και η συγκομιδή πόντων στο φετινό πρωτάθλημα ΜΟΝΟ τέσσερεις ( μία νίκη και μία ισοπαλία).
Μετά το τέλος του αγώνα η απογοήτευση έντονη τόσο στούς ποδοσφαιριστές όσο και στην Διοίκηση που βλέπουν ότι παρά τις προσπάθειες η νίκη δεν έρχεται.

Στα του παιχνιδιού τώρα ο Φωστήρας ήταν πολύ καλύτερος από την ομάδα της Ελπίδας, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Φωστήρας θα μπορούσε να προηγηθεί δύο φορές. Την πρώτη μετά από φοβερό σούτ του Ν. Ασωνίτη από την σέντρα περίπου που χτύπησε το δοκάρι και την δεύτερη με τον Χατζή ο οποίος κατάφερε να βγάλει την μπάλα αουτ μετά από ασίστ του Καρβούνη ο οποίος πέρασε σαν σταματημένους τους αμυντικούς της Ελπίδας και έκανε πάσα στον Χατζή.

Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Φωστήρας θα μπορούσε να προηγηθεί με τον Καρβούνη ο οποίος τετ - α -τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν έβαλε γκόλ.

Η ομάδα της Ελπίδας κατάφερε να βάλει το γκόλ στο 25' του β' ημιχρόνου με κτύπημα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή που άφησε άγαλμα τον τερματοφύλακα.

Στην συνέχεια ο Φωστήρας πίεσε για να ισοφαρίσει και είχε δοκάρι με τον Δημάκη στο τελευταίο λεπτό του αγώνα αλλά το 0-1 έμεινε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ : ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΦΑΡΟΣ - ΑΣΩΝΙΤΗΣ Ν. - ΓΚΙΡΛΕΜΗΣ - ΑΣΩΝΙΤΗΣ Β. - ΦΑΡΜΑΚΗΣ - ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ - ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ - ΧΑΤΖΗΣ (62' ΔΗΜΑΚΗΣ) - ΜΠΟΥΦΙΔΗΣ  (68' ΤΣΑΒΑΛΙΑΣ) - ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ (46' ΣΑΧΟΥ)















 







ΑΡΙΣΤΗ η διαιτησία του κ. ΓΡΙΜΜΑ