2015 - 2016

2015 - 2016

ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2015 - 2016

ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2015 - 2016

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-2

Μεγάλη νίκη ο Φωστήρας επι της ομάδας των Αγ. Αναργύρων με σκόρ 2-1. Η ομάδα του Άκη Μιχαηλίδη μπήκε για την νίκη και κατάφερε να την πάρει. Μία νίκη που έδωσε άλλους 3 βαθμούς στην ομάδα και έδειξε την πραγματική αξία των παικτων του Φωστήρα.

Ο Φωστήρας ξεκίνησε δυνατά και πίεσε την αντίπαλη ομάδα. Με δύναμη στο κέντρο και τους παίκτες σε καλή διάθεση πίεσαν την αντίπαλη ομάδα η οποία είχε δυνατούς και έμπειρους παίκτες. 

Στο 34' αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ο Ασωνίτης Β. και την θέση του πήρε ο Σάχου. Στό αμέσως επόμενο λεπτό ο Φαρμάκης, εκμεταλευόμενος ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα πέτυχε με κεφαλιά το 0-1.

Στό δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ξεκίνησε νωθρά και έδωσε αέρα στην ομάδα των Αγίων η οποία κατάφερε στο 57' να πετύχει το γκόλ της ισοφάρισης.

Και ο Φωστήρας ξύπνησε. Άρχισε πάλι να πιέζει και στο 85' ο Μπιτσάνης έβαλε το πρώτο του γκόλ και χάρισε στον Φωστήρα την πολύτιμη νίκη.

Από τις καλύτερες ομάδες που μέχρι στιγμής έχει αντιμετωπίσει ο Φωστήρας και πολύ καλή η διαιτησία του κ. Σύψα (Δεληθοδωρης - Γεωργακόπουλος)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΦΑΡΟΣ - ΑΣΩΝΙΤΗΣ Β. (34' ΣΑΧΟΥ) - ΓΚΙΡΛΕΜΗΣ - ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ - ΦΑΡΜΑΚΗΣ - ΤΣΑΒΑΛΙΑΣ - ΚΟΡΡΑΣ (68' ΧΑΤΖΗΣ) - ΔΗΜΑΚΗΣ - ΜΠΟΥΦΙΔΗΣ (71' ΜΠΙΤΣΑΝΗΣ) - ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ


 

 











 





ΣΥΨΑΣ ( ΔΕΛΗΘΟΔΩΡΗΣ - ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ)