2015 - 2016

2015 - 2016

ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2015 - 2016

ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2015 - 2016

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2-2

Δραματική εξέλιξη είχε το παιχνίδι του Φωστήρα με την ομάδα του Αστέρα Ζωγράφου. Τελείως διαφορετικό πρόσωπο από τα προηγούμενα παιχνίδια έδειξαν οι παίκτες του Φωστήρα που στό πρώτο ημίχρονο παίζοντας ένα παιχνιδι χωρίς ουσία και με πολλά λάθη κατάφεραν να προηγηθούν με δύο τέρματα του Φαρμάκη.
Στην επανάληψη η κατάσταση δεν άλλαξε. Οι παίκτες του Αστέρα με τον Φωστήρα σε πολύ κακή ημέρα κατάφεραν να πετύχουν δύο γκόλ και να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Με την λήξη του αγώνα ο Φωστήρας μάλλον θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος με την ισοπαλία διότι μετά από λάθος του τερματοφύλακα - πέταξε την μπάλα σε αντίπαλο μπροστά σε κενη εστία - θα μπορουσε να είχε χάσει τον αγώνα.

Η Διοίκηση του Φωστήρα ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά μερικών φίλων (?) του Φωστήρα που έβριζαν τους παίκτες.  Διοίκηση και προπονητής πιστεύουν στους παίκτες και με αυτούς τους παίκτες
 Ο Φωστηρας θα παραμείνει στην Α' κατηγορία

Καλή η διαιτησία του κ. Καλογερόπουλου αν και οι άνθρωποι του Φωστήρα ζήτησαν πέναλτυ σε ανατροπή του Δημάκη και ενώ το σκόρ τήταν 2-0.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ - ΑΣΩΝΙΤΗΣ Β. (ΑΣΩΝΙΤΗΣ Ν.) - ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ - ΣΑΧΟΥ - ΜΠΟΥΦΙΔΗΣ - ΦΑΡΜΑΚΗΣ - ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ - ΤΣΑΒΑΛΙΑΣ - ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ  (ΓΚΕΝΤΣΕΒ) - ΔΗΜΑΚΗΣ